Gratis verzendingBetaal achteraf Niet goed? Geld terug!Snelle Verzending

4,6
4.6/5

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Ben je niet tevreden over je bestelling, dan mag je deze retourneren.  Meld het ons altijd eerst, dat kan via de onderstaande formulier of door een mailtje te sturen naar info@byelena.nl. Je hoeft niet te wachten op een reactie.

LET OP: Oorbellen mogen ivm hygiëne niet retour.

 

Wil je iets retourneren? Bekijk eerst alle voorwaarden voor retourneren bij onze FAQ’s.

Alle etiketten moeten nog aan de artikelen zitten en de artikelen moeten in perfecte staat zijn. Gedragen sieraden kunnen wegens hygiënische redenen helaas niet geretourneerd worden. Kleding mag gepast worden, maar dient vrij te zijn van parfum en make-up sporen.

 

Retourzendingen dienen in degelijke verpakking verzonden te worden en binnen 14 dagen na ontvangst. Voldoet het niet aan alle retourvoorwaarden, dan sturen wij het pakketje weer terug, de verzendkosten hiervan worden niet door ons vergoed.

 

Retour mag verzonden worden naar:

By Elena

Parellaan 2

2132 WS

Hoofddorp

Vergeet niet de leveringsnota of iets anders met je naam mee retour te sturen, zodat we weten van wie het pakketje is. Anders kunnen wij de retour niet verwerken.

Aan de hand van de track and trace kun je zelf in de gaten houden wanneer een retour bij ons aankomt. Je ontvangt van ons geen mail als wij het hebben ontvangen, wij verwerken jouw retour binnen 14 dagen na ontvangst, dan ontvang je van ons een mail. Bewaar de track and trace goed tot je van ons een mail hebt ontvangen dat je retour is verwerkt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoek geraakte retour zendingen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”RETOUR / RUILING AANMELDEN” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]Betaald met Klarna?
Pauzeer 
hier jouw factuur.

[/vc_column_text][vc_column_text]

KLACHT?
Verkeerd of beschadigd product ontvangen? Neem contact met ons op. Klik hier
Is het item stuk, of heb je een verkeerd product of een verkeerde maat ontvangen? Wat vervelend! Onze welgemeende excuses. Stuur je zending nog niet retour, meld het en wij nemen binnen 24 uur (op werkdagen) contact met je op met een passende oplossing.
 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”]


  [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”65px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”RETOUR VERWERKEN” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]Als het product(en) aan onze voorwaarden voldoet, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort. Bekijk alle voorwaarden voor retourneren hier.

  Heb je gekozen voor een By Elena giftcard met 10% kortingscode?
  De giftcard- en kortingscode ontvang je per mail, nadat wij jouw retour hebben verwerkt.

  Betaald met By Elena cadeaukaart?
  Je ontvangt per mail een nieuwe By Elena giftcard code, binnen 14 dagen na ontvangst.

  Betaald met Klarna?
  Zodra jouw retour is verwerkt, wordt de factuur binnen 24 uur automatisch aangepast in jouw Klarna account. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]